Piaget “Ultimate Radiance” - 2016. 07. 26.

A Maison időjelzők és ékszer-kreációk bámulatos sikert értek el az új, briliánsan kivitelezett globális reklámkampánynak köszönhetően.

A Maison-féle kreációk ihlették meg a Piaget nemrég felfedett "Ultimate Radiance" nevezetű globális reklámkampányát, amely nem más, mint egy csábító invitáció a Piaget univerzumába. A Geometry Global Paris és az Ogilvy együttműködésében elkészült, ill. Inés Dieleman fotós közreműködésével létrehozott kampány hűen átadja a Piaget vakmerőségének gazdagságát és sokszínűségét. Az "Ultimate Radiance" kampány a Piaget számára annak visszatérését képviseli az eredeti alaptételeinek forrásához. A Piaget ikonikus kreációira összpontosítva azokat egy gazdag, esztétikus gyűjtemény középpontjába helyezi, mely átadja mindegyik sugárzó szépségét.  A textúrák, fény, és anyag mandalájaként elkészített hátterek az érzékiséget, a végtelen eleganciát vagy a vad extravagáns jellegét hívják elő a Piaget-féle kreációknak, miközben azok pozitív energiáját kommunikálják a külvilág felé. És mindezt arra a nagyszerű Piaget-örökségre építettük, amely a vakmerőséget, az önmagunk felülmúlását, a közös örömöket, vonzerőt és szabadságot testesíti meg. Az "Ultimage Radiance" a Piaget ékszereit és óráit különleges mesterművekként tárja a közönség elé, olyan hátterek előtt, amelyek szépségüket és egyediségüket dicsérik. A fény sugarai ezen módon egy világító cikk-cakk mintába ölelve hirdeti a Piaget órák vékonyságát és eleganciáját. Hasonló módon dicsőítik az ékszer kreációkat a koncentrikus, aranyozott hullámköröket formázó fények is.
"A Piaget új kampánya azt az alapvető igazságot fejezi ki a Piaget-tel  kapcsolatban, amelyet egy luxus-ház sem mondhat magáénak. Ezzel a kampánnyal, a kisugárzás, amely sajátja minden egyes Piaget kreációnak, és amelyet minden, ezeket viselő ember átérez, minden korábbinál fényesebben ragyog" - magyarázta Philippe Leopold-Metzger, a Piaget vezérigazgatója. "Az "Ultimate Radiance" erőteljes kifejezése alapvető értékeinknek és azok hatásának, amelyet minden egyes Piaget alkotás kifejez."
Az Ultimate Radiance azon alkotásokról szól, amelyek a Piaget nevet viselik. Ezen felül azonban azokról a férfiakról és a nőkről is szól, akik viselik ezeket. Több, mint egy reklámfogás; egy olyan márka kifejezése ez, amelyet mind az online, mind pedig az offline támogatásunkat bírja, a hagyományos sajtóreklámoktól kezdve a közösségi oldalakon futtatott kezdeményezésekkel bezárólag.
Inés Dialman, a híres fotós által fényképezett vizuális elemek aprólékos munkával lettek létrehozva a stúdióban. Nem a digitális hatásokra, hanem a fény, a mozgás és az anyagok látványára támaszkodva, többféle technikát alkalmazva örökítette és alkotta meg saját elképzeléseit minden egyes Piaget kreációról.

A Piaget-ről

Georges-Edouard Piaget La Côte-aux-Fées-ben alakította ki első műhelyét családjának tanyáján és precíziós órák létrehozásának szentelte minden idejét. Mindez 1874-ben történt, és ez volt a kezdete az azóta is egyre növekvő hírnévnek. 1943-ban a cég egy olyan döntést hozott, amely létfontosságúnak bizonyult: bejegyeztették a brand nevét.

A Pigat azonban nemcsak márka, hanem stílus is volt: az arany és a színek kavalkádjának társításából új alakok, drágakövek, és kemény kövekből készített számlapok láttak napvilágot.

140 évnyi gazdag történelemmel, a mindig merész dolgokba vágó márka a drágakövek felhasználásával, extravagáns  Haute Joaillerie kollekciókkal és lenyűgöző órákkal vált mára a világ egyik legnagyobb presztízsével bíró órakészítő-ékszerész márkájává.